2- مراسم عقدکنون
در قدیم رسم براین بود که خانواده ها روز خاصی از جمله عید نوروز،عید فطر و یا نیمه شعبان را برای مراسم عقد کنون انتخاب میکردند.و روز موعود دختر و پسر را به عقد هم در می آوردند. معمولا مهریه ملک ، باغ ، چند من مس ، پول و ...بود این رسم در حال حاضر تا حدی تغییر کرده است و معمولا مهریه را خانه و سکه طلا تعیین می کنند.
در شب عقد کنون در قدیم معمولا جشنی بر پا کرده و خانواده داماد مردم و از جمله فامیل را به شام و سرور دعوت میکرد .در حال حاضر گروهی از افراد روستا مستقیم به محضر رفته و مراسم عقد کنون را خلاصه در همان محضر انجام میدهند و گروهی از اهالی روستا نیز این مراسم را در منزل انجام داده ولی در هر دو صورت بعد از مراسم اکثر افراد، اقوام و فامیل را به شام دعوت می کنند.
در زمانهای خیلی قدیم روستا بعد از مراسم عقدکنون داماد حق حضور در منزل عروس را تا زمانی که مراسم عروسی را نمی گرفت نداشت و گاها اختلافهایی نیز در رابطه با همین موضوع بین داماد و خانواده عروس در می گرفت ولی در حال حاضر اینچنین نیست و آقای داماد بعد از مراسم عقدکنون زندگی خود را به منزل پدر عروس منتقل میکند.
طول دروه عقد کنون در روستای ما از یک ماه گرفته تا پنج سال ادامه دارد. این دوران بهترین زمانیست که آقای داماد بدنبال کسب کار و ساخت منزل برای زندگی مشترک آینده اش برود.
""""""""" منتظر ادامه مطلب باشید""""""""""
موضوع مطلب :